Goede prestaties clubgenoten rapidtoernooi Bunschoten!

Goede prestaties clubgenoten rapidtoernooi Bunschoten!
Algemeen Tom Officier

Op die mooie zaterdag 13 april speelden 80 schakers in groepen van 8 in het fraaie clubgebouw van SV En Passant rapidschaak. Liefst 9 clubgenoten gingen voor de kibbelingen en natuurlijk voor de enveloppen. Onze jeugdhelden Quinten en Felix werden gedeeld eerste met 5 punten in hun groep.

Pracht prestatie!

Een groepje hoger speelde Bram, de vader van Quinten, heel verdienstelijk 4 punten bij elkaar. Weer een treetje hoger scoorde Bas 3 punten. De beide Tommen (B & O) deden niet voor elkaar onder. Met ieder 5 punten werden ze netjes ongedeeld tweede in hun achtkamp.

Henk speelde 3,5 punt bij elkaar in een sterk bezette groep, de andere Bram (vH) werd in dezelfde groep met 5 punten heel keurig ongedeeld tweede. Ten slotte deed onze FM Tim mee in de hoogste groep uiteraard. Deze wist hij net niet te winnen, met 5,5 punt een halfje achter de toernooiwinnaar Rob Duijn.

Volgende afspraak is wat mij betreft het jaarlijkse rapidtoernooi met Hemelvaartsdag in Soest. Hopelijk met dan weer veel clubleden aan de start!

Tom Officier

Tom Officier

Steun onze club

SponsorKliks, gratis SGA sponsoren!

Koop via onze banner bij bijv. Bol.com, Coolblue of Zalando en bezorg onze clubkas een extraatje.